Escoltar

La UIB acull el VI Congrés de Psicologia Jurídica i Forense per fomentar la cooperació entre investigadors i professionals

La trobada es durà a terme al campus universitari del 28 al 30 d'abril de 2011

Inauguració
Dia: dijous,  28 d'abril de 201
Hora: 8.30 hores
Lloc: sala d'actes de l'edifici Guillem Cifre de Colonya,
campus universitari, Palma

El Departament de Psicologia de la Universitat de les Illes Balears i la Societat Espanyola de Psicologia Jurídica i Forense organitzen el VI Congrés de Psicologia Jurídica i Forense, amb la col·laboració de les facultats de Psicologia i de Dret de la UIB, el Col·legi Oficial de Psicòlegs de les Illes Balears, l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de les Illes Balears, i el suport de Sa Nostra, la Direcció General de Recerca, Desenvolupament Tecnològic i Innovació i la Xunta de Galícia.

L'acte d'inauguració comptarà amb les intervencions del president del Congrés i professor del Departament de Psicologia, doctor Alfons Palmer, el president de la Societat Espanyola de Psicologia Jurídica i Forense, Ramón Arce, la batllessa de Palma, Aina Calvo, la consellera d'Innovació, Interior i Justícia, Pilar Costa, i la rectora de la UIB, doctora Montserrat Casas.

El Congrés pretén contribuir, mitjançant els tallers i conferències que s'hi duran a terme, a:

  • Fomentar la col·laboració i la cooperació dels investigadors i professionals del camp de la psicologia jurídica i forense.
  • Presentar els avenços científics i terapèutics d'alt nivell per facilitar l'intercanvi de coneixements i d'experiències amb un gran nombre de professionals de diferents disciplines i alumnes de grau i postgrau.
  • Difondre la psicologia jurídica i forense com una de les branques d'especialització més prometedores per la seva rellevància científica i social.

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 28/04/2011

Data de publicació: 20/04/2011