Escoltar

La Fundació Càtedra Iberoamericana de la UIB presenta els resultats del projecte sobre turisme vivencial a Perú

L’experiència ha ajudat 80 famílies de l’altiplà peruà i 300 beneficiaris indirectes

Dia: dijous, 28 de juliol de 2011
Hora: 18 hores
Lloc: sala d’actes de Sa Riera,
c/ de Miquel dels Sants Oliver, 2, Palma

La Fundació Càtedra Iberoamericana de la UIB presenta l’acte De Mallorca hacia el Perú per donar a conèixer els resultats del projecte Turismo Vivencial en Chucuito (Puno – Perú).

Aquest treball de cooperació al desenvolupament gestionat per la Fundació Càtedra Iberoamericana de la UIB, ha volgut millorar la qualitat de vida de les famílies rurals pobres de la península de Chucuito a través d’un turisme social i solidari.

El projecte, finançat per la Caixa, ha beneficiat durant tres anys 80 famílies i 300 persones, i compleix els objectius de la Fundació Càtedra Iberoamericana de participar en projectes de cooperació per al desenvolupament en poblacions iberoamericanes.

El turisme vivencial és una experiència de viatge en què els visitants poden compartir i entendre la vida de les famílies peruanes, ja que participen en tallers i descobreixen les tasques diàries del poble relacionades amb ramaderia, artesania o pesca artesana, entre d’altres.

La presentació dels resultats del projecte sobre turisme vivencial a Perú comptarà amb la participació de la directora general d’Immigració del Govern de les Illes Balears, senyora Antònia Maria Estarellas, el cònsol de Perú, senyor Juan González de Cháves, el director executiu de la Fundació Càtedra Iberoamericana de la UIB, Antoni Bennàsar, i la rectora de la UIB, doctora Montserrat Casas.

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 28/07/2011

Data de publicació: 27/07/2011