Escoltar

La Fundació Càtedra Iberoamericana de la UIB impulsa una Xarxa Iberoamericana del Turisme

La Fundació Càtedra Iberoamericana de la Universitat de les Illes Balears impulsa la creació d'una Xarxa Iberoamericana del Turisme que pretén ser un punt de trobada entre professionals, empreses, entitats i institucions de l'àmbit del turisme amb l'objectiu d'impulsar l'intercanvi d'experiències, la posada en comú d'esforços per dur a terme projectes, estudis etc., que permetin un millor coneixement del sector i contribueixin al seu desenvolupament i expansió. Els membres de la xarxa disposaran d'un espai de comunicació acadèmica, empresarial i institucional per a l'intercanvi d'informacions i experiències.

El punt de trobada entre tots els actors de la xarxa serà un portal web que facilitarà les relacions entre els grups i la visualització pública d'aquesta activitat.

La xarxa parteix de la idea del turisme com un fenomen social interdisciplinari en el qual intervenen multitud de camps del coneixement: economia, empresa, hoteleria, administració, noves tecnologies, legislació, energia, arquitectura, esport, comunicació…

Dimecres, 18 de març de 2009, s'ha celebrat a l'Escola d'Hoteleria de les Illes Balears la primera reunió que conduirà a la constitució de la Xarxa Iberoamericana del Turisme. Han presidit l'acte la doctora Nativitat Juaneda, vicerectora de Relacions Internacionals de la UIB, i el doctor Antoni Bennàsar, director de la Fundació Càtedra Iberoamericana de la UIB.

Data de publicació: 18/03/2009