Escoltar

La Federació Balear de Vela, nou centre col·laborador de la UIB

L’acord signat entre ambdues institucions preveu la realització de pràctiques de psicologia de l’esport per als alumnes del grau de Psicologia 

El president de la Federació Balear de Vela, Joaquín González Devesa, i el Rector de la UIB, doctor Llorenç Huguet, han descobert la placa que identifica la Federació Balear de Vela com a nou centre col·laborador de la Universitat de les Illes Balears.

L’acord signat entre ambdues institucions amplia el ventall de centres on els alumnes del grau de Psicologia de la UIB poden realitzar les pràctiques de psicologia de l’esport.

Aquesta és la primera passa en una col·laboració que s’ampliarà en properes dates als camps de la recerca i de la intervenció, amb l’objectiu de millorar el rendiment i el benestar psicològic dels practicants de l’esport de la vela.

A l’acte hi han assistit també el degà de la Facultat de Psicologia, Albert Sesé, la vicedegana, Carme Borràs, el psicòleg de la Federació Balear de Vela, Miquel Salom, i el tutor de l’assignatura de Pràcticum, Alex Garcia-Mas. 

Data de publicació: 15/07/2014