Escoltar

La FUEIB convoca 40 places a la VI edició de Promotors Tecnològics de les Illes Balears

La inscripció serà gratuïta per als alumnes que al final del programa obtinguin una qualificació positiva

Fins al 2 de setembre de 2011 romandrà obert el període d’inscripció a la VI edició de Promotors Tecnològics de les Illes Balears, una iniciativa de la Universitat de les Illes Balears promoguda per la Fundació Universitat-Empresa de les Illes Balears (FUEIB) i finançada per la Direcció General d’Universitats, Recerca i Transferència del Coneixement de la Conselleria d’Educació, Cultura i Universitats del Govern de les Illes Balears.

El programa s’adreça a estudiants de darrer any o titulats universitaris amb l’interès de formar professionals qualificats en diferents aspectes de la transferència de coneixement i la innovació, com ara fer un diagnòstic tecnològic, preparar un projecte innovador en una empresa i veure quines vies de finançament hi ha per a la R+D+I. La incorporació dels promotors tecnològics a les empreses és una oportunitat per impulsar la innovació i millorar la competitivitat del teixit empresarial de les Balears.

Promotors Tecnològics s’estructura en dues fases, una primera de formació intensiva de cinc setmanes de durada per a la qual s’ofereix un màxim de quaranta places, i una segona fase de dos mesos, en què un grup seleccionat de quinze alumnes ¾becats amb 700 euros mensuals¾ s’integren a les empreses col·laboradores i tenen l’oportunitat de posar en pràctica els coneixements adquirits. La participació és gratuïta per a tots els alumnes que al final del programa obtinguin una qualificació positiva.

Documents relacionats

Data de publicació: 29/07/2011