Escoltar

La Coral Universitat de les Illes Balears ofereix l'assaig obert de "War Requiem", que interpretarà el pròxim 31 de març a l'Auditòrium de Palma

Dia: dimarts, 23 de març de 2010
Hora: 20.30 hores
Lloc: sala d’actes de l’edifici G. M. de Jovellanos,
campus universitari, Palma

Entrada gratuïta

Tindrà lloc l’assaig obert de la Coral Universitat de les Illes Balears sota la batuta del mestre Joan Company i acompanyada al piano per Valentin Moldovan.

Interpretaran la versió per a piano i cor de l’obra simfonicocoral War Requiem, de Benjamin Britten, en la qual s’intercalen poemes de Wilfred Owen amb el text llatí i amb comentaris a càrrec del senyor Nicolau Dols.

La Coral interpretarà aquesta obra dins la temporada de concerts 2009/2010 de l’Orquestra Simfònica de Balears “Ciutat de Palma” (OSB), conjuntament amb la Coral Infantil Onzetretze, cor filial de la Coral, el proper dimecres 31 de març a l’Auditòrium de Palma a les 20.30 h, dirigits pel mestre Víctor Pablo Pérez, amb els solistes Marta Mateu, soprano, Agustín Prunell, tenor, i José Antonio López, baríton. Per a aquesta ocasió, la Coral comptarà amb la col·laboració de l’Orfeó Universitat de les Illes Balears, coral filial, i membres del Coro de la Orquesta Sinfónica de Galicia.

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 23/03/2010

Data de publicació: 22/03/2010