Escoltar

La Comissió Sectorial de Tecnologies de la Informació i la Comunicació de la CRUE es reuneix a la Universitat de les Illes Balears

Dies: dilluns, dia 27, i dimarts, dia 28 d'octubre
Lloc: sala d'actes de l'edifici Arxiduc Lluís Salvador,
campus universitari, cra. de Valldemossa, km 7.5, Palma

Els responsables i els directors dels centres i serveis de tecnologies de la informació i les comunicacions (TIC) de les universitats espanyoles, agrupats en la Comissió Sectorial de TIC de la Conferència de Rectors de les Universitats Espanyoles (CRUE), es reuneixen a la UIB amb l'objectiu de tractar les solucions d'externalització i internacionalització dels serveis.

El plenari de la sectorial abordarà també, entre d'altres qüestions, la situació de les webs institucionals de les universitats: solucions tècniques, gestors de continguts, accessibilitat i personalització. Adicionalment s'estudien possibles projectes de futur dins els grups de treball constituïts a la sectorial.

La UIB està representada, a través del Centre de Tecnologies de la Informació, en el grup de treball e-administració, i el delegat de la Rectora per a les noves tecnologies, Carlos Juiz, és membre del grup Govern TIC.

El nombre d'assistents supera els cent, que pertanyen a cinquanta-cinc universitats espanyoles, majoritàriament públiques, o són representants de les empreses patrocinadores de la reunió.

Data de publicació: 28/10/2008