Escoltar

L'XI Universitat d'Estiu d'Eivissa i Formentera arrenca amb la lliçó inaugural «Turisme i conservació de patrimoni», a càrrec de la doctora Mercè Gambús, professora de la UIB

Dia: dilluns, 20 de setembre de 2010
Hora: 20 hores
Lloc: Seu de la UIB a Eivissa i Formentera,
c/ Bes, 9, Eivissa

La doctora Mercè Gambús, professora del Departament de Ciències Històriques i Teoria de les Arts de la UIB, inaugurarà l’XI edició de la Universitat d'Estiu d'Eivissa i Formentera amb la lliçó inaugural «Turisme i conservació de patrimoni». La Universitat d’Estiu d’Eivissa i Formentera l’organitza el Servei d’Activitats Culturals de la UIB amb la col·laboració del Consell Insular d'Eivissa i la Caixa.

Mercè Gambús és doctora en Història de l’Art i llicenciada en Dret. Des de l’any 1976 és professora d’Història de l’Art a la UIB. Les seves línies d’investigació principals són l’estudi de l’art i de l’arquitectura de l’edat moderna, amb especial incidència en l’art mallorquí dels segles XVI i XVII, i l’estudi aplicat sobre els processos de conservació, restauració i divulgació dels béns culturals procedents de l’art religiós de les Illes Balears. En aquest sentit, ha estat membre del Patronat de la Fundació Art a la Seu de Mallorca, i va intervenir com a experta a la comissió tècnica que va gestionar i assessorar el procés d’intervenció del pintor Miquel Barceló a la capella del Santíssim de la Catedral de Mallorca.

Els cursos, que s'impartiran des de dilluns, dia 20 de setembre, i fins divendres, dia 24 de setembre de 2010, són els següents:

• Aplicació de la realitat virtual i d’altres tecnologies en l’àmbit de la psicologia
• La integració de les TIC i la web 2.0 a l’educació
• La psicologia de l’alimentació: per què menjam com menjam?
• Realitat i dret: dues cares… de distintes monedes?

 A l’acte hi assistiran:

- El senyor Marià Torres, conseller del Departament de Política Educativa i Cultural del Consell Insular d’Eivissa
-
La senyora Maria Balén Villalonga, directora d’àrea de la Caixa a Eivissa
-
El doctor Josep Tur, director de la Universitat d’Estiu d’Eivissa i Formentera
-
El doctor David Pons, delegat de la Rectora per a les seus universitàries

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 20/09/2010

Data de publicació: 16/09/2010