Escoltar

L'Institut de Ciències de l'Educació i els centres de professorat de Mallorca organitzen Literaula: Jornades de Literatura a Secundària

Escriptors com Simona Skrabec o Emili Manzano prendran part en aquestes jornades que pretenen donar a conèixer al professorat noves eines per motivar l'alumnat entorn de l'ensenyament de la literatura

Dia: dijous, dia 5 de març de 2009
Hora:16.30 h
Lloc: CaixaFòrum Palma,
plaça de Weyler, 3. Palma

El director general d'Innovació i Formació del Professorat, Josep Serra, i el director de l'Institut de Ciències de l'Educació (ICE), Lluís Ballester, presenten, per primera vegada, Literaula: Jornades de Literatura a Secundària, un curs de Formació Permanent del Professorat organitzat conjuntament pels tres centres de formació del professorat de Mallorca (Palma, Inca, Manacor) i l'ICE.

Les jornades s'adrecen a professors en actiu de centres públics i concertats de secundària i batxillerat, preferentment de llengua i literatura, amb la finalitat d'aportar al professorat múltiples eines i recursos per a una renovació científica, didàctica i metodològica, d'acord amb els nous corrents. A més a més, es donaran a conèixer propostes entorn de l'ensenyament de la literatura.

Escriptors com Simona Skrabec, Damià Pons, Sebastià Perelló, Lolita Bosch o Màrius Serra seran alguns del ponents de les jornades que compartiran reflexions amb un total de 150 professionals del món educatiu i de la literatura.

La trobada, que comptarà amb un total de 10 conferències del dia 5 al dia 7, vol facilitar un espai per a la innovació del professorat de secundària i batxillerat i valorar i difondre la importància de la literatura com a mitjà d'expressió i comunicació.

A l'acte de presentació també hi seran presents el director insular de Cultura del Consell de Mallorca, Maties Garcies, i la directora del CaixaFòrum de Palma, Margarita Pérez-Villegas.

Documents relacionats

Data de publicació: 05/03/2009