Escoltar

L'INAGEA i ALFATEC organitzen les I Jornades Tècniques: Innovació i Sostenibilitat en el Sector Vitivinícola

El maneig sostenible de les vinyes, el canvi climàtic i la seva gestió, i els usos dels gasos en els cellers centren els continguts d'aquesta sessió formativa gratuïta 

L'Institut d'Investigacions Agroambientals i d’Economia de l’Aigua (INAGEA) i ALFATEC organitzen les I Jornades Tècniques: Innovació i Sostenibilitat en el Sector Vitivinícola, que tindran lloc el divendres 7 de febrer a l'edifici Arxiduc Lluís Salvador del campus universitari.

En el marc d'aquesta activitat, que és gratuïta, investigadors de l'INAGEA i especialistes del sector vitivinícola d'arreu de l'Estat compartiran els seus coneixements en àmbits com ara el maneig sostenible de les vinyes, la gestió i els usos dels gasos als cellers, el canvi climàtic i la sostenibilitat.

L'INAGEA és un institut de recerca mixt format pel Govern de les Illes Balears, la Universitat de les Illes Balears (UIB) i l’Institut Nacional de Recerca i Tecnologia Agrària i Alimentària (INIA). L’INAGEA té com a objectius generar coneixements científics i tecnològics i transferir-los al sector agroalimentari i ambiental. 

Data de publicació: 07/02/2020