Escoltar

Jornades Feministes a la UIB

Antoinette Torres, Irantzu Varela, Ritxar Bacete i Diana López ens acompanyaran en unes jornades participatives on es duran a terme conferències, tallers pràctics, espais de debat i una taula rodona amb alguns dels col·lectius del moviment feminista de l'illa

Dates: divendres 20 i dissabte 21 d’abril de 2018.
Horari: divendres de 9 a 20 hores i dissabte de 9 a 14 hores.
Lloc: Sa Riera, Palma. 

Adreçat a: tota la comunitat universitària i la població en general interessada per ampliar els seus coneixements en aquest àmbit.

Activitat gratuïta. Finançada en el marc de la XIV Convocatòria d’ajuts per a accions d’educació per al desenvolupament per a una ciutadania global de la UIB.

Important! Inscripcions i nombre de places: per participar a les jornades cal realitzar la inscripció prèvia mitjançant el formulari en línia on s’han d’indicar els tallers als quals es vol participar (dos per persona inscrita). Pel que fa als tallers, les places són limitades a trenta persones per grup. Tot i que tindran preferència les persones inscrites, les conferències seran obertes a totes les persones interessades (sense inscripció prèvia) fins a completar la capacitat de la sala.

Certificat d’assistència: s’expedirà certificat a les persones inscrites que participin al 80 per cent de les hores de les jornades.

Més informació i inscripcions 

Data de l'esdeveniment: 20/04/2018

Data de publicació: 12/04/2018