Escoltar

Jornada sobre Dret i Noves Tecnologies

Dia: divendres, 9 de març de 2018
Hora: de les 9.15 a les 13 hores
Lloc: Aula de Graus de Dret, edifici Gaspar M. de Jovellanos, campus universitari, Palma 

El grup de recerca en Dret i Noves Tecnologies - CEDIB organitza la Jornada sobre Dret i Noves Tecnologies, amb l'objectiu de connectar l'activitat investigadora dels membres d'aquest grup amb la seva tasca docent. Per això es donaran a conèixer diferents resultats i coneixements sobre aquesta matèria des de diferents perspectives jurídiques d'una manera atractiva i divulgativa. La jornada es fa en el marc del projecte d'innovació docent «Connectant recerca i docència: el cas del Dret i les noves tecnologies aplicat al grau de Dret».

Us hi podeu inscriure enviant un correu electrònic a deganatdret@uib.es fins el dia 6 de març i indicant els estudis en què esteu matriculats.

Programa

- 9.15: Inici i presentació de la Jornada, a càrrec del Degà de la Facultat de Dret, Dr. Francisco López Simó, i la responsable del projecte, Dra. Apol·lònia Martínez Nadal.

- 9.30: El Dret i les noves tecnologies com a instrument: On puc trobar informació jurídica per Internet?

  • Eines telemàtiques d’utilitat per a estudiants d’assignatures jurídiques (I): Eines generals, Dra. Francisca M. Rosselló Rubert, ajudanta de Dret Mercantil, Departament de Dret Privat.
  • Eines telemàtiques d’utilitat per a estudiants d’assignatures jurídiques (II): Eines d’orientació empresarial, Sr. Antoni Vallès Perelló, professor associat de Dret Mercantil, Departament de Dret Privat.

- 10.15: Dret Mercantil i noves tecnologies: Puc celebrar una junta general electrònica en una societat mercantil?, Dra. Apol·lònia Martínez Nadal, catedràtica de Dret Mercantil, Departament de Dret Privat.

- 10.45: Pausa

11.15: Dret de família i noves tecnologies: Puc mirar les xarxes socials del meus fills menors?, Dra. Beatriz Verdera Izquierdo, professora titular de Dret Civil (acreditada per a catedràtica), Departament de Dret Privat.

- 11.45: Dret financer i tributari i noves tecnologies: Quins imposts s’han de pagar si es lloga un bé immoble a través d’Internet?, Dr. Francisco A. Vaquer Ferrer, professor contractat doctor de Dret Financer i Tributari, Departament de Dret Públic. 

- 12.15: Les noves tecnologies en l’àmbit processal: Pot un telèfon mòbil, amb tot el contingut de les seves aplicacions, convertir-se en un mecanisme de prova?, Dra. María Belén Aige Mut, professora contractada doctora de Dret Processal, Departament de Dret Privat.

- 12.45: Cloenda

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 09/03/2018

Data de publicació: 16/02/2018