Escoltar

Jornada d'energia geotèrmica. Projecte Geopimed

Dia: dimecres, 21 de maig de 2014
Hora: de 9.30 (inauguració) a 18 hores (cloenda)
Lloc: edifici G. M. de Jovellanos, campus universitari, Palma 

En el marc de la Xarxa Pirineus-Mediterrània per a l’ús eficient de l’energia i l’energia geotèrmica de baixa temperatura, s’organitza la jornada d’energia geotèrmica Geopimed. S’organitza des de la UIB, juntament amb l’Associació Balear de Tècnics en Energia, Climatització i Refrigeració i amb la col·laboració de la Conselleria d’Economia i Competitivitat del Govern balear.

La jornada la inauguraran el senyor Jaume Ochogavia, director general d'Indústria i Energia del Govern de les Illes Balears, el doctor Llorenç Huguet, Rector de la UIB, i el doctor Andreu Moià, professor d’Enginyeria Mecànica i organitzador de la jornada.

Els experts parlaran d’aspectes ambientals de la geotèrmia, del potencial de la geotèrmia a Espanya, de la climatització mitjançant geotèrmia soma, de la geotèrmia solar i del seu potencial a les illes Balears..., entre d’altres qüestions.

La cloenda tindrà lloc a les 18 hores a càrrec del senyor Joaquín García, conseller d’Economia i Competitivitat del Govern de les Illes Balears; el doctor Jordi Llabrés, vicerector d’Innovació i Transferència; i el doctor Andreu Moià, professor d’Enginyeria Mecànica i organitzador de la jornada. 

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 21/05/2014

Data de publicació: 20/05/2014