Escoltar

Jornada de portes obertes a la Seu universitària de Menorca

Hi participaran 470 alumnes de segon de batxillerat i cicles formatius de grau superior 

Dies: divendres 7 i 14 de febrer de 2020
Hora: primer torn, de 9 a 11 hores; segon torn, de 10.30 a 12.30 hores; tercer torn, de 12 a 14 hores
Lloc: Seu universitària de Menorca, c/ de Santa Rita, 11, Alaior 

Prop 470 estudiants de segon de batxillerat i cicles formatius de grau superior de vuit centres educatius de Menorca participaran en la jornada de portes obertes, organitzada pel Programa d'Orientació i Transició a la Universitat (PORT-UIB), juntament amb la Seu universitària de Menorca.

La jornada està pensada per informar i resoldre els dubtes que puguin tenir els joves a l’hora d’escollir el seu futur, i donar-los a conèixer les instal·lacions, els serveis de què disposa la seu universitària i els recursos que tenen a l’abast.

Els alumnes de batxillerat i CFGS rebran informació dels requisits i procediments d’accés i d’admissió a la Universitat. Així mateix, els presentaran l’oferta d’estudis de grau i l’oferta complementària que imparteix la UIB, especialment la que ofereix a la Seu. En aquest sentit, cal recordar que hi poden estudiar els graus d’Administració d’Empreses, Dret, Educació Primària, Infermeria i Turisme

A més, el Departament d'Orientació i Inserció Professional (DOIP) oferirà als estudiants una xerrada sobre les recomanacions que des d'ara mateix poden adoptar amb vista al seu futur en el mercat laboral.

Data de l'esdeveniment: 07/02/2020

Data de publicació: 03/02/2020