Escoltar

Jornada de Gerència 2017

Amb la presència de caps de servei i administradors de centre de la UIB 

Un any més la Gerència de la UIB convocà els caps de servei i administradors de centre de la Universitat de les Illes Balears amb la intenció de compartir bones pràctiques de gestió i propostes d’experiències universitàries externes relacionades amb l’avaluació de l’acompliment i la direcció per objectius.

La trobada va tenir lloc a les aules recentment reformades del segon pis de l’edifici Sa Riera, de Palma, el dijous 9 i el divendres 10 de març de 2017.

La Gerent, Antònia Fullana, obria les jornades agraint la participació dels presents i també la feina que fa el PAS perquè la Universitat pugui caminar cada dia. La seva benvinguda va donar pas a la presentació de bones pràctiques a càrrec dels companys de diferents serveis i unitats. Es presentaren les experiències següents:

- El SAC: el suport (vital) a la Universitat o la reconversió en època de crisi, Bàrbara Obrador.

- Canvis al Portal PAS-PDI, Isabel Perelló i Cristina López-Polín.

- Nou model de suport administratiu al Deganat. L’experiència de la Facultat de Dret, Miquel Horrach.

- Administració sense papers. El trasllat d’expedient d’accés, Francisco J. Bastida i Andreu G. Pierre.

- Cas Jai, posa’t guapo!, Francisca Llabrés, Ruth Escribano i Carme Ramis.

- Creació d’un MOOC per a l’aprenentatge de les RDA, Almudena Cotoner.

- Creació d’una nova zona de vianants per al campus, Miquel Coll.

- Experiència de Campus Extens sobre la formació al PDI, Catalina Ordinas i Rosa de Ozollo.

- Preinscripció en línia a màster i doctorat: sol·licituds, accés i admissió, Consuelo Hernández i Pedro J. Mayrata.

D’altra banda, la Gerent presentà l’informe de seguiment 2016 del Pla d’actuacions de Gerència 2015-17, entre les quals destacà la realització de la promoció interna, l’aprovació de l’Acord normatiu de la borsa de treball i de la carrera professional horitzontal del PAS, així com les accions relacionades amb la innovació, la transparència i el rendiment de comptes, eixos estratègics del Pla.

La darrera part de la jornada va ser a càrrec de representants de les universitats Pompeu Fabra de Barcelona, de Castella-la Manxa, Miguel Hernández d’Elx i la UIB. Tots explicaren com han dut a terme els respectius projectes de direcció per objectius, de valoració de resultats professionals, i d’avaluació de l’acompliment.

La cloenda de la jornada fou a càrrec del Rector de la UIB, Llorenç Huguet, qui agraí l’esforç del PAS en el dia a dia de la UIB. 

Data de publicació: 14/03/2017