Escoltar

Job Day UIB: un dia d'enllaç entre universitaris i empreses

Formació, orientació, xerrades, contactes, viatges i treball en xarxa 

Inauguració
Dia: dimecres, 13 de març de 2019
Hora: 11.15 hores
Lloc: edifici Arxiduc Lluís Salvador, campus universitari, Palma

A càrrec del senyor Iago Negueruela, conseller de Treball, Comerç i Indústria; el doctor Juan José Montaño, director general de Política Universitària i Ensenyament Superior del Govern de les Illes Balears; la senyora Joana Maria Adrover, regidora de Turisme, Comerç i Treball de l’Ajuntament de Palma; el senyor Luis Vegas, director de la Fundació Universitat-Empresa de les Illes Balears; la senyora Maria del Mar Socias, directora del DOIP; el doctor Jordi Llabrés, vicerector d’Innovació i Relacions Institucionals, i el doctor Llorenç Huguet, Rector de la Universitat de les Illes Balears. Les autoritats faran un recorregut pel Fòrum de l’Ocupació i en visitaran les paradetes.

Més de 100 empreses s’acosten als universitaris

Un centenar d’empreses i entitats s’instal·laran a l'edifici Arxiduc Lluís Salvador, del campus de la UIB, perquè els universitaris puguin contactar-hi directament i conèixer de primera mà els seus programes d'ocupació i de pràctiques.

Els universitaris participants coneixeran els responsables de recursos humans de les empreses que hi participen i es prepararan per encarar el seu procés de recerca de feina.

Al #JobdayUIB es donaran a conèixer més de 500 llocs de treball i/o de pràctiques.

Els inscrits podran assistir a dues xerrades motivadores, orientar-se i afrontar òptimament la recerca de feina al Córner de l’Orientació i de Col·legis Professionals, a més de conèixer de primera mà els responsables de recursos humans.

Un tren per arribar a l’edifici del JOB DAY UIB

El JOB DAY UIB és un esdeveniment lliure i gratuït. El dia 13 de març, a partir de les 9.30 hores i fins a les 16 hores, hi haurà un trenet que farà un recorregut circular aturant-se als edificis del campus, fins a l’edifici Arxiduc Lluís Salvador. És un servei de franc!

Sorteig entre els visitants: visita a la seu de Google a Irlanda

En el marc del JOB DAY UIB, la FUEIB sortejarà un viatge per a dues persones a Dublín per visitar la seu de Google a Irlanda, entre els universitaris que s’hagin inscrit al concurs (vegeu-ne les condicions).

El JOB DAY UIB l'organitza la Fundació Universitat-Empresa de les Illes Balears a través del Departament d'Orientació i Inserció Professional, amb el suport de la Fundació Guillem Cifre de Colonya, de Colonya - Caixa de Pollença, del Servei d'Ocupació de les Illes Balears (SOIB), i de Leroy Merlin. 

Notícia relacionada

Data de l'esdeveniment: 13/03/2019

Data de publicació: 25/02/2019