Escoltar

Inauguració del curs acadèmic 2014-15 de la UOM

La doctora Misericòrdia Ramon impartirà la lliçó inaugural 

Dia: dimecres, 1 d’octubre de 2014
Hora: 18.30 hores
Lloc: sala d’actes de Son Lledó, campus universitari, Palma  

Tindrà lloc la inauguració del curs acadèmic 2014-15 de la Universitat Oberta per a Majors de la UIB. La doctora Misericòrdia Ramon, catedràtica de l’àrea de Genètica del Departament de Biologia de la UIB, serà l’encarregada d’impartir la lliçó inaugural, amb el títol «Tenir una bona genètica».

Hi intervindran el director general d’Universitats, Recerca i Transferència del Coneixement, doctor Miquel Deyà; el responsable de relacions externes d’El Corte Inglés, senyor Antonio Sánchez; el director de Banca Institucional de la Caixa, senyor Hilari Llabrés; el president del Consell Social de la UIB, senyor Antoni Verd; la directora de la UOM, doctora Joana Maria Seguí; i el Rector de la UIB, doctor Llorenç Huguet. 

La UOM realitza diversos programes d’educació d’adults grans. Entre aquests, al campus, el Diploma Sènior i dos diplomes d’especialització que són títols propis de grau de la UIB. La UOM apropa la Universitat a la gent gran de les Illes Balears, i els convida a participar en l'activitat universitària com a alumnes de la UIB. D'aquesta manera, es fomenta la participació de la gent gran en la societat actual, la difusió entre ells dels diferents camps del coneixement i de la cultura, com també es possibilita l'intercanvi d'experiències i coneixements entre aquests col·lectius, alhora que es propicien les relacions intergeneracionals.  

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 01/10/2014

Data de publicació: 26/09/2014