Escoltar

Inauguració del curs "La protecció del turista com a consumidor"

Dia: 2, 3 i 4 de juny de 2008
Hora: 9,30 h
Lloc: aula AA13 de l'edifici Gaspar Melchor de Jovellanos,
campus universitari,
cra. de Valldemossa, km 7.5, Palma

Aquest és el primer de quatre cursos que la Direcció General de Consum i l'Institut Nacional de Consum oferereixen als funcionaris que fan feina en aquesta especialitat. La Universitat s'ha encarregat de coordinar i dirigir aquests cursos. Ho han fet el professor Santiago Cavanillas Múgica (Catedràtic de Dret Civil) i la professora Antonia Paniza Fullana (Professora Titular de Dret Civil).

Aquest és el primer curs precisament per fer coincidir la temàtica amb l'inici de la temporada turística. El seguirà els dies 23, 24 i 25 de juny un altre dedicat als: "Transports  i drets del consumidor". Pel mes de setembre s'impartiran els altres dos: la protecció dels consumidors en el mercat inmobiliari i la protecció del consumidor a l'àmbit financer i de la inversió. La temàtica dels quatre cursos respon a l'actualitat, la problemàtica pràctica que generen i l'elevat nombre de reclamacions dels consumidors en aquests àmbits.

Tots els cursos tenen una duració de 20 hores i s'impartiran a l'edifici Jovellanos de la Universitat. Hi participen professors de la Facultat de Dret -i en el cas d'aquest primer curs molts dels integrants del grup d'investigació sobre Dret del Turisme- i altres persones de la Direcció General de Consum.

Documents relacionats

Data de publicació: 02/06/2008