Escoltar

Inauguració de la XVIII Universitat d'Estiu d'Estudis de Gènere

L’activitat formativa tindrà lloc de l’11 al 14 de juliol i pretén  analitzar les noves propostes del moviment feminista per fer front als nous reptes socials

Dia: dimarts, 11 de juliol de 2017
Hora: 16.30 hores
Lloc: Centre Flassaders. C/ de la Ferreria, 10, Palma 

Tindrà lloc la inauguració de la XVIII Universitat d’Estiu d’Estudis de Gènere, que enguany s’organitza sota el títol: «+ feminismes que mai». Hi assistiran la consellera de Presidència del Govern de les Illes Balears, senyora Pilar Costa, el rector de la UIB, doctor Llorenç Huguet, la directora de l’Institut Balear de la Dona, senyora Rosa Cursach, la vicerectora de Projecció Cultural, Universitat Oberta i Seus Universitàries, doctora Joana Maria Seguí, i la codirectora de la XVIII Universitat d’Estiu d’Estudis de Gènere senyora Esperança Bosch.

La XVIII Universitat d’Estiu d’Estudis de Gènere tindrà lloc entre l’11 i el 14 de juliol al Centre Flassaders de Palma. Està destinada a alumnes de grau i màster de diferents disciplines i a totes les persones interessades en temes de gènere, igualtat i evolució de la societat.

Les organitzadores de l’activitat que alguns dels esdeveniments polítics, econòmics i socials actuals preocupen molt, no només per les seves conseqüències més immediates sinó perquè posen en risc els avanços en matèria de drets humans i llibertats. Però, enfront d'aquesta situació, les dones i els feminismes estan tornant-se a articular i oposant-hi resistència. És per això que la XVIII Universitat d’Estiu d’Estudis de Gènere pretén revisar aquestes noves propostes del moviment feminista.

Notícies relacionades

Data de publicació: 10/07/2017