Escoltar

III Lliga de Debat Universitari a la UIB, amb la participació de 78 estudiants

Dilluns, 22 de febrer, comença la III Lliga de Debat Universitari, a la qual s’han inscrit 78 estudiants de diferents àrees de formació.

Els debats tindran lloc de dilluns a dijous a Sa Riera, a partir de les 16 hores, i divendres al Parlament de les Illes Balears, a les 17 hores.

Els estudiants poden participar a la Lliga de Debat del G9 (46 participants) o a la Lliga de Debat de la Xarxa Vives (32 participants). A la lliga del G9 hi ha 8 grups mallorquins, i 2 d’eivissencs. A la de la Xarxa Vives, 6 de mallorquins i 2 de menorquins.

La Universitat de les Illes Balears incideix en l’oratòria com a eina per liderar la comunicació, una àrea transversal que creiem fonamental per als alumnes. Es treballaran destreses comunicatives i habilitats com són la facilitat de paraula i les aptituds com a comunicador, l’espontaneïtat i la capacitat d’improvisació, l’autocontrol de la situació per exposar en públic l’argumentació, el carisma i la utilització correcta del llenguatge no verbal, o la capacitat de síntesi, etc.

Per treballar tot això, el Vicerectorat de Projecció Cultural i Universitat Oberta ha creat l'Aula de Debat, que gestiona el Servei d’Activitats Culturals

Notícia relacionada

Data de l'esdeveniment: 22/02/2016

Data de publicació: 19/02/2016