Escoltar

III Jornades Universitàries de Treball Social a les Illes Balears

Els alumnes de Treball Social de la UIB es reuneixen per tractar temes com ara l'explotació sexual de menors en situació de vulnerabilitat, l'impacte social del turisme i la intervenció social de l'Església des d'una perspectiva crítica i de gènere

Dia: dimecres, 14 de març de 2018
Hora: 9.30 hores
Lloc: Aula de Graus, edifici Ramon Llull, campus universitari, Palma

Tindrà lloc la inauguració de les III Jornades Universitàries de Treball Social a les Illes Balears. Hi intervindran la consellera de Serveis Socials i Cooperació, senyora Fina Santiago; la presidenta de l'Institut Mallorquí d'Afers Socials, senyora Margalida Puigserver; la vicerectora d'Estudiants, doctora Rosabel Rodríguez; el degà de la Facultat de Filosofia i Lletres, doctor Miquel Deyà; el president del Col·legi Oficial de Treball Social, senyor Ignasi Martín; el president del Consell d'Estudiants de la UIB, senyor Gabriel Bibiloni; i la portaveu del Comitè Estudiantil de Treball Social, senyora Maria Balaguer.

Jornades

El Comitè Estudiantil de Treball Social organitza les III Jornades Universitàries de Treball Social a les Illes Balears, que tindran lloc els dies 14 i 15 de març de 2018 a la UIB. S'hi tractaran temes com ara l'explotació sexual de menors en situació de vulnerabilitat, l'impacte social del turisme, la intervenció social de l'Església des d'una perspectiva crítica i de gènere, la cooperació internacional i la intervenció en menors en centres residencials, entre altres.

Les Jornades Universitàries de Treball Social formen part d’un projecte que va sorgir el 2015 per iniciativa dels estudiants de Treball Social, i aquest any se celebraran per tercera vegada consecutiva.

L’objectiu d’aquestes jornades és assolir l’empoderament d’una professió necessària per al desenvolupament del benestar social, amb la participació activa dels estudiants.

Amb el relat dels treballadors socials i altres professionals amb qui en la pràctica haurem de cooperar, els estudiants podran reflexionar, compartir, etc., per fer possible aquest empoderament.

Data de publicació: 13/03/2018