Escoltar

II Jornades de Qualitat Lingüística als Mitjans de Comunicació: la Llengua Oral

Adreçades a periodistes i professionals dels mitjans de comunicació audiovisuals. Podeu formalitzar la preinscripció fins al 17 de març 

El Grup de Recerca Sociolingüística de les Illes Balears (GRESIB) de la Universitat de les Illes Balears, juntament amb la Direcció General de Política Lingüística, organitza les II Jornades deQualitat Lingüística als Mitjans de Comunicació: la Llengua Oral, que tindran lloc els dies 29 de març, 5 i 12 d’abril de 2019 a l’Escola Balear d’Administració Pública (EBAP).

La segona edició d’aquestes Jornades té l’objectiu de continuar reflexionant sobre la llengua oral en els mitjans de comunicació i d’aprofundir en aspectes que no es varen poder tractar a la primera edició, com ara l’entonació i la qualitat de veu i la gestualitat, així com altres aspectes fonètics i sintàctics.

Aquestes jornades s’adrecen especialment als periodistes i als professionals dels mitjans de comunicació audiovisuals de les Illes Balears i tindran una durada de deu hores (nou de presencials i una en línia). Si hi ha places disponibles, les jornades estan també obertes a graduats i estudiants de Periodisme, de Comunicació Audiovisual i de Llengua i Literatura Catalanes.

No és necessari haver assistit a la primera edició del curs per poder inscriure’s a les II Jornades de Qualitat Lingüística als Mitjans de Comunicació: la Llengua Oral.

Al final de les jornades, els assistents podran obtenir un certificat d’aprofitament sempre que hagin assistit, com a mínim, al 80 per cent del total d’hores de les jornades i hagin dut a terme la tasca en línia.

Calendari

Trobareu més informació a: <http://qualitat-linguistica.uib.cat/>. 

Data de l'esdeveniment: 05/04/2019

Data de publicació: 12/03/2019