Escoltar

II Jornades de Formació i Debat sobre Mobilitat Sostenible

El Laboratori Interdisciplinari sobre Canvi Climàtic (LINCC-UIB) i Ecotxe organitzen aquestes jornades de debat sobre el canvi climàtic i la mobilitat sostenible 

Dia: 15 i 16 de novembre de 2019 
Lloc: sala d’actes de la Misericòrdia, Via Roma, Palma 

Tindran lloc les II Jornades de Formació i Debat sobre Mobilitat Sostenible, organitzades pel Laboratori Interdisciplinari sobre el Canvi Climàtic (LINCC) de la Universitat de les Illes Balears i la cooperativa Ecotxe, amb la col·laboració de S’Altra Senalla Comerç Just, el suport econòmic de l’Estalvi Ètic de Colonya i el Consell Social de la UIB, i el suport logístic del Consell de Mallorca i l’SMAP. L’objectiu és oferir formació per afrontar l’emergència climàtica a través de la mobilitat sostenible.

Per superar aquest repte social i ambiental és necessari difondre el coneixement sobre les alternatives al vehicle privat i replicar experiències i innovacions exitoses. Per aquest motiu, enguany, l’eix temàtic és l’emergència climàtica i les seves implicacions en l’espai públic urbà. Aquestes jornades que serviran per intercanviar coneixements i idees, formar-nos, crear debat i obrir perspectives i projectes nous per avançar envers una mobilitat sostenible.

Programa de les Jornades

Les Jornades començaran el divendres 15 de novembre a les 19 hores amb la projecció d’un documental i un debat posterior. El dissabte 16 de novembre començaran a les 9.30 hores i hi haurà diverses ponències i taules rodones.

Podeu consultar la programació de les II Jornades Formació i Debat sobre Mobilitat Sostenible i, si estau interessats a assistir-hi, podeu inscriure-us-hi a aquest enllaç. 

Data de l'esdeveniment: 15/11/2019

Data de publicació: 14/11/2019