Escoltar

II Fòrum Vives sobre Gestió Acadèmica a la UIB

La gestió de les titulacions conjuntes a debat 

Dia: dijous, 29 de maig de 2014
Hora: 9 hores
Lloc: Son Lledó, campus universitari, Palma 
 

La inauguració de la II Jornada Fòrum Vives sobre Gestió Acadèmica: Les titulacions conjuntes i els cicles formatius de grau superior. Gestió acadèmica i serveis lingüístics, serà a càrrec del senyor Ignasi Casadesús, secretari executiu de la Xarxa Vives d’Universitats; el senyor José A. Forteza, cap de Gestió Acadèmica; la senyora Rosa Calafat, directora del Servei Lingüístic; i el doctor Llorenç Huguet, Rector de la Universitat de les Illes Balears.

La primera part del Fòrum s’adreça als vicerectors d’ordenació acadèmica i als directors de gestió acadèmica de les universitats de la Xarxa Vives. El segon bloc es planteja com un espai de treball entre els responsables dels serveis lingüístics i de gestió acadèmica.

L’objectiu de la jornada és oferir un espai per analitzar la gestió de les titulacions conjuntes i compartir informació per a l’aplicació de solucions davant problemes similars. Així mateix es parlarà dels criteris d’accés a la Universitat des dels cicles formatius de grau superior.

Data de publicació: 29/05/2014