Escoltar

IB3 i la UIB enfortiran la col·laboració en matèria lingüística i de difusió científica i cultural

Properament se signarà un conveni entre ambdues entitats

L’ens públic de Radiotelevisió de les Illes Balears i la Universitat de les Illes Balears enfortiran la col·laboració en matèria lingüística i de difusió científica i cultural. Ho han acordat avui matí el senyor Andreu Manresa, director general d’IB3, i el Rector de la UIB, Llorenç Huguet, en una trobada al campus universitari.

La reunió ha servit per reactivar la col·laboració entre ambdues entitats en el sentit que la UIB assessorarà els professionals de la televisió i la ràdio autonòmiques en matèria lingüística, a través del Departament de Filologia Catalana i Lingüística General, la qual cosa es materialitzarà en un conveni en el qual estam treballant i que se signarà properament.

D’altra banda, els representants de totes dues entitats han manifestat la intenció d’enfortir els canals de comunicació que han de permetre una major complicitat científica i pedagògica, amb l’objectiu d’enriquir la informació que genera l’ens públic de ràdio i televisió i promoure-hi la pluralitat.

A la reunió també hi han assistit la doctora Joana Maria Seguí Pons, vicerectora de Projecció Cultural i Universitat Oberta, i el doctor Antonio Fernández-Coca, delegat del Rector i dircom de la UIB.

Data de publicació: 05/02/2016