Escoltar

I Jornades Escola Infantil i Comunitat al campus de la UIB

Més de dos-cents professionals mostraran les diverses experiències socioeducatives d'atenció a la infància a les Illes Balears

Dia: 20 de març de 2009
Hora: 17 h
Lloc: edifici G. M. de Jovellanos,
campus universitari,
cra. de Valldemossa, km 7.5, Palma

Tindran lloc les I Jornades Escola Infantil i Comunitat, organitzades per l'Institut de Ciències de l'Educació de la UIB i l'Institut per a l'Educació de la Primera Infància, de la Conselleria d'Educació i Cultura del Govern de les Illes Balears.

La jornada aplegarà més de dos-cents professionals d'entitats que donen serveis d'atenció a la infància, amb l'objectiu de donar a conèixer les diverses experiències socioeducatives d'atenció a la infància que es realitzen a les Illes Balears.

La jornada es fa paral·lelament a Mallorca, Menorca i Eivissa, i servirà també com a presentació de l'Institut per a l'Educació de la Primera Infància.

La inauguració anirà a càrrec de la senyora Bàrbara Galmés, consellera d'Educació i Cultura del Govern balear; el senyor Vicenç Arnaiz, director de l'Institut per a l'Educació de la Primera Infància; i el doctor Martí March, vicerector Primer, de Planificació i Coordinació Universitària.

Data de publicació: 20/03/2009