Escoltar

Govern i UIB impulsen la Jornada sobre Creació d'Empreses a les Illes Balears

Dia: 23 d'octubre de 2008
Hora: 9.30 hores
Lloc: sala d'actes del ParcBit,
Edif Son Espanyol. Cra. de Valldemossa, km 7.4
ParcBit, Palma

La Fundació Universitat Empresa de les Illes Balears organitza la Jornada sobre Creació d'Empreses a les Illes Balears, una iniciativa que s'emmarca dins el conveni de col·laboració signat entre el Govern de les Illes Balears i la Universitat de les Illes Balears, per a la transferència de tecnologia i suport a la innovació empresarial.

L'objectiu d'aquesta activitat és donar a conèixer les iniciatives que s'estan desenvolupant a les Illes Balears dins l'àmbit de l'emprenedoria i la innovació. Amb aquest motiu la jornada comptarà amb ponents de les entitats més representatives en l'àmbit de la R+D+I i l'emprenedoria tant de les Illes Balears com d'Espanya en general.

La jornada va adreçada prioritàriament a empreses de base tecnològica o de nova creació, i a tots els membres de la comunitat universitària interessats a curt o llarg termini en la creació d'alguna empresa sorgida dels resultats d'investigació generats a la UIB (spin-off acadèmics).

Inauguració de la jornada

La inauguració tindrà lloc a les 9.30 hores, a càrrec del senyor Pere Oliver, director general de Recerca, Desenvolupament Tecnològic i Innovació del Govern de les Illes Balears, la doctora Montserrat Casas, Rectora de la UIB, i el senyor Pere Batle, director general de Sa Nostra.

Documents relacionats

Data de publicació: 23/10/2008