Escoltar

Govern i UIB creen un Servei d'Orientació Professional per ajudar els estudiants i graduats a cercar feina

Aquest servei gratuït és fruit d’un conveni signat pel Servei d’Ocupació de les Illes Balears (SOIB) i el Departament d’Orientació i Inserció Professional (DOIP)  

Visita a les instal·lacions del Servei i atenció als mitjans
Dia: dilluns, 12 de novembre de 2018
Hora: a les 11 hores
Lloc: segon pis de l’edifici Sa Riera (Palma) 

Dilluns, dia 12 de novembre, el Rector de la Universitat de les Illes Balears, doctor Llorenç Huguet, i el Conseller de Treball, Comerç i Indústria del Govern de les Illes Balears, senyor Iago Negueruela, visitaran les instal·lacions del nou Servei d’Orientació Professional, en un acte que servirà per posar en marxa aquest servei que facilitarà el procés de recerca laboral a estudiants i graduats.

Aquest projecte és fruit d’un conveni de col·laboració signat entre el Servei d’Ocupació de les Illes Balears (SOIB) i la Fundació Universitat-Empresa de les Illes Balears (FUEIB), amb la finalitat de reforçar la col·laboració entre el Govern de les Illes Balears i la Universitat en l’impuls de mesures actives que promoguin l’ocupabilitat d’estudiants i titulats universitaris de les Illes Balears.

Aquest nou servei és obert a estudiants i titulats universitaris de qualsevol universitat del món que vulguin informació i orientació laborals, i ajuda els demandants d’ocupació a millorar les seves estratègies en la recerca de feina, a potenciar el seu perfil personal i a definir correctament l’itinerari d’inserció professional.

L’assessorament dels usuaris es duu a terme mitjançant sessions individualitzades d’orientació, en què els tècnics adaptaran el contingut formatiu a les demandes dels usuaris, i també amb tallers grupals. A Mallorca, el Servei d’Orientació Professional està ubicat al segon pis de l’edifici Sa Riera, i compta amb cinc orientadors i un administratiu.

Aquest nou servei del DOIP i el SOIB s’oferirà també a les seus universitàries de Menorca i d’Eivissa i Formentera, amb un orientador en cadascuna de les seus. 

Notícia relacionada

Data de l'esdeveniment: 12/11/2018

Data de publicació: 07/11/2018