Escoltar

Francisco López Simó, nou degà de la Facultat de Dret

El catedràtic de Dret Processal de la UIB substitueix en el càrrec el doctor Santiago Cavanillas

El doctor Francisco López Simó, catedràtic de Dret Processal de la UIB, ha pres possessió com a degà de la Facultat de Dret en substitució del doctor Santiago Cavanillas, catedràtic de Dret Civil, que ha ocupat el càrrec des de 2008 i, anteriorment, en el període 1994-95. 

El doctor López Simó ha ocupat diversos càrrecs acadèmics a la Facultat de Dret de la UIB. N’ha estat secretari (1997-99), vicedegà d’Ordenació Acadèmica (1999-2004) i coordinador general del Pràcticum (2001-2003). En l’actualitat és també el director del Màster Universitari d’Advocacia

En la seva trajectòria docent ha estat professor, a més de la UIB, de la UNED i de la Universitat Complutense de Madrid. Com a investigador, és autor o coautor de diversos llibres, manuals i articles sobre temes de la seva especialitat, i és director i coordinador del Banco de Materiales de Derecho Procesal, de l’editorial Tirant lo Blanch (València), i director de la col·lecció de monografies Biblioteca Práctica Procesal, de l’editorial Dykinson (Madrid). És el director i investigador principal del grup de recerca en Dret Processal Europeu de la UIB. És membre de l’Institut Iberoamericà de Dret Processal i de l’Associació Internacional de Dret Processal, i ha estat magistrat suplent de les audiències provincials de Madrid i de les Illes Balears.

Documents relacionats

Data de publicació: 22/07/2014