Escoltar

Exposició fotogràfica: «Donar a la història la possibilitat de ser una altra», de Clàudia Serrahima

L'exposició pretén visibilitzar les famílies que no es corresponen amb el model hegemònic de l'heteronormativitat 

Inauguració i taula rodona
Dia: dijous 15 de novembre de 2018
Hora: 18 hores
Lloc: edifici Sa Riera, c/ de Miquel dels Sants Oliver, 2, Palma 

Tindrà lloc la inauguració de l'exposició Donar a la història la possibilitat de ser una altra, de la fotògrafa Clàudia Serrahima i Urgell.

Tot seguit tindrà lloc la taula rodona «Jo som així, i què?», en el marc de la qual es debatrà sobre les diferents maneres de viure el cos, el binarisme de gènere, la sexualitat, etc. Hi intervindran mossèn Llorenç Lladó, moralista; Alexandre Ibáñez, estudiant del grau de Filologia Catalana; i Marcos Augusto Lladó, activista del moviment LGTBI. El debat el moderarà Clàudia Serrahima, comissària de l'exposició.

Donar a la història la possibilitat de ser una altra és una exposició de fotografies fetes per Clàudia Serrahima i Urgell de tot tipus de parelles i famílies que no es corresponen amb el model hegemònic de l’heteronormativitat.

Aquesta exposició vol visibilitzar una part oculta de la memòria històrica fotogràfica i vol omplir-ne el buit. Només hi ha constància gràfica de les parelles i famílies heterosexuals. Al llarg del temps, totes les altres relacions i tendències sexuals han estat amagades, i han quedat sense retratar.

A l’exposició hi podem veure deu retrats, inspirats en fotografies del segle XIX, de parelles i famílies que no són heteronormatives. 

La mostra es pot visitar a l’edifici Sa Riera fins al 15 de desembre.  

Data de l'esdeveniment: 15/11/2018

Data de publicació: 09/11/2018