Escoltar

Estudiants de la UIB desenvolupen competències interpersonals mentre prenen contacte amb la indústria del turisme

Fa uns dies va tenir lloc a Berlín la fira ITB, un esdeveniment de referència en la indústria del turisme. La Facultat de Turisme va organitzar un viatge perquè vint-i-cinc estudiants, juntament amb quatre professors, poguessin entrar en contacte amb els professionals del seu sector turístic internacional.

Al llarg de l’estada a Berlín, els estudiants es varen reunir amb la vicepresidenta i consellera d’Innovació, Investigació i Turisme de les Illes Balears, la senyora Bel Busquets, qui els va explicar els objectius de la Conselleria i els reptes del sector a les Illes Balears. A més, els estudiants varen assistir a conferències i fins i tot participaren en una gimcana per obtenir informació sobre els operadors turístics més interessats a promoure el turisme sostenible a Mallorca (turisme gastronòmic, de natura, esportiu, de mercats i fires, etc.).

A partir de l’experiència, els estudiants desenvoluparen competències interpersonals, com la comunicació en llengua estrangera, la feina i gestió d’equips, rols de lideratge, aproximació a les empreses, i parlar en públic.

Els estudiants són dels graus de Turisme i d’Administració d’Empreses i de Turisme. N’hi ha quatre que pertanyen a la seu universitària de Menorca i sis que estudien el doble grau de Turisme entre la UIB i la Universitat de Ningbo, a la Xina.

L’organització acadèmica del viatge va ser a càrrec dels professors d’Intermediació Turística, Sofía López i Jorge Velasco, mentre que la logística va anar a càrrec de la vicedegana de Turisme, Rebeca Méndez Durón. També hi va participar el degà de la Facultat de Turisme, Bartomeu Deyà.

Aquesta activitat va comptar amb el finançament del Servei de Relacions Internacionals de la UIB i de l’Agència de l’Estratègia Turística de les Illes Balears. 

Data de publicació: 19/03/2019