Escoltar

Estudi sobre confinament i addiccions entre la població universitària

L’Oficina Saludable i Sostenible (OUSIS) de la Universitat de les Illes Balears, en col·laboració amb la Conselleria de Salut i Consum, ha impulsat un estudi sobre confinament i addiccions entre la població universitària de les Illes Balears, que es basa en la realització d’enquestes entre els estudiants de la UIB.

Partint de la hipòtesi que la situació de confinament pot ser un factor de risc que contribueixi a augmentar conductes addictives, l’estudi vol saber com afecta aquesta situació la població universitària. Per aquest motiu, es demana als estudiants que contestin un petit qüestionari de manera anònima. Totes les respostes són confidencials i quedaran desades de manera segura.

Les preguntes fan referència a les darreres setmanes, des que va començar el confinament, i demanen amb qui es passa el confinament, si se segueix alguna rutina o si l’enquestat considera que ha incrementat el consum de substàncies com tabac, alcohol, cafeïna, begudes energètiques, cànnabis o psicofàrmarcs.

Si ets estudiants i vols participar en l’enquesta, aquí tens l’enllaç.

Data de publicació: 15/05/2020