Escoltar

Es presenta el llibre "Joan Pericàs. Obra completa", un recull d'articles, reflexions i pensaments del nostre company Joan Pericàs

Dia: dilluns, 4 de juliol de 2011
Hora: 19.30 hores
Lloc: Centre de Cultura Sa Nostra,
c/ de la Concepció, 12, Palma

Tindrà lloc la presentació del llibre Joan Pericàs. Obra completa, un recull d’articles, reflexions i poemes del que va ser el nostre company a la UIB Joan Pericàs, sobre la seva trajectòria vital i professional.

Joan Pericàs (Palma, 1960-2010) estudià Biologia a Palma i Barcelona, però va dedicar la seva vida al periodisme, primer al diari Baleares i després a El Mundo-El Día de Baleares, tot i que mai no va deixar de banda la seva faceta de botànic. Va acabar la seva vida professional treballant al Servei de Comunicació de la UIB. És un dels periodistes que han fet història en la professió els darrers 20 anys. Aquest volum recull la seva herència fonamental: els records escrits els darrers mesos de vida i els seus dos llibres de poemes, dels quals, Tercet, inèdit.

L’acte de presentació anirà a càrrec del senyor Román Piña Valls, curador de l’obra, la doctora Montserrat Casas, Rectora de la UIB, i el senyor Josep Francesc Alomar, amic de l’autor.

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 04/07/2011

Data de publicació: 30/06/2011