Escoltar

Es presenta el disc Cançons republicanes al campus de la Universitat de les Illes Balears

El disc neix del muntatge Cançons republicanes, un recull de poemes i cançons de Biel Majoral, Pere Capellà, Blai Bonet i Ovidi Montllor, entre d'altres

Dia: dilluns, 15 de desembre,
Hora: 19 h
Lloc: Aula Magna de l'edifici Guillem Cifre de Colonya,
campus universitari, cra. de Valldemossa, km 7.5, Palma

Tindrà lloc la presentació del disc Cançons republicanes. El disc conté una selecció de poemes de Biel Majoral, Pere Capellà, Agustí Bartra, Joan Oliver, Miquel Forteza, Blai Bonet, Miquel Ferrà, Josep Palau i Fabre, Joan Brossa i Màrius Torres; i cançons de Biel Majoral, Ovidi Montllor i Miguel Poveda. Aquest disc neix del muntatge Cançons republicanes, representat amb èxit al llarg de l'any 2007.

El muntatge Cançons republicanes

La proclamació de la República remou l'esperit revolucionari i el desig de llibertat de diversos col·lectius. Un bon grapat de poetes joves exalten aquest nou estat social i sense embuts canten la República. Aquest és el punt on comencen les Cançons republicanes de Pere Capellà. Després d'aquesta arrencada el muntatge aborda els obstacles de la guerra, l'exili, la repressió i el compromís amb la dignitat, la coherència i l'honestedat que serven aquests poetes. Cançons de lluita i d'esperança en la repressió, fins a la mort del dictador.

Documents relacionats

Data de publicació: 15/12/2008