Escoltar

Enric de la Fuente, alumne de l'Escola Superior de Disseny de les Illes Balears, ha estat el guanyador del VII Concurs d'Imatge Estudia a la Universitat 2010-2011

 

Dia: dijous, 10 de febrer de 2011
Hora: 12 hores
Lloc: Son Lledó,
campus universitari, Palma

Tindrà lloc l’acte de lliurament dels premis del Concurs d’Imatge Estudia a la Universitat 2010-2011, a càrrec de la doctora Francesca Garcias, directora general d’Universitat i Modernització Educativa, i el doctor Cels Garcia, vicerector d’Estudiants i Campus de la UIB.

El jurat va seleccionar la imatge d’Enric de la Fuente entre les 36 presentades en aquesta edició. El guanyador rebrà com a premi un ordinador. També es va decidir atorgar dos accèssits de 100 euros per a la compra de llibres, material informàtic i de papereria a Alina Schmidt i Maria Isabel Gómez. Els tres premiats són de l'Escola Superior de Disseny de les Illes Balears (Mallorca), que també rebrà un premi de 300 euros per a la compra de llibres, material informàtic i de papereria.

El VII Concurs d’Imatge Estudia a la Universitat 2010-2011 és un concurs públic entre estudiants de l’Escola Superior de Disseny de les Illes Balears, l’Escola d’Art de Menorca i l’Escola d’Art d’Eivissa per l’elaboració de la imatge que identificarà les activitats del programa Estudia a la Universitat que es desenvoluparà durant el curs 2010-2011. El concurs el convoquen la UIB i la Conselleria d’Educació i Cultura.

A l’acte també hi assistiran el senyor Albert Catalán, tècnic del Programa d’Orientació i Transició a la Universitat (POTU); la senyora Margalida Mas, cap del Servei d’Informació de la UIB; el senyor Jaume Falconer, del Gabinet Tècnic d’Imatge de la UIB; i la senyora Irene Mestra, directora de l’Escola Superior de Disseny de les Illes Balears.

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 10/02/2011

Data de publicació: 09/02/2011