Escoltar

Els reptes de la ciberdefensa, el comerç electrònic i la privacitat

Les Jornades sobre Ciberseguretat i Ciberdefensa tindran lloc els dies 28 i 29 de març a la UIB 

Inauguració
Dia: dijous, 28 de març de 2019
Hora: 9 hores
Lloc:  Sala d’Actes de l’edifici Gaspar Melchor de Jovellanos, campus universitari, Palma 

La Facultat de Dret, l'Escola Politècnica Superior, la Comandància General de les Balears i la Delegació de Defensa a les Illes Balears organitzen les Jornades sobre Ciberseguretat i Ciberdefensa, que tindran lloc a la UIB els dies 28 i 29 de març.

En el marc d'aquestes jornades, en la primera sessió es tractaran aspectes relacionats amb la ciberdefensa, com ara el marc jurídic de la governança del ciberespai, les vulnerabilitats i les ciberamenaces, les operacions militars al ciberespai, i la formació i l'entrenament en ciberdefensa.

També s'hi tractaran els protocols de la UIB i aspectes relacionats amb el comerç electrònic, com ara el frau en els pagaments electrònics, les tendències en el sistemes de pagament electrònics, la tecnologia de cadenes de blocs (blockchain) i les xarxes distribuïdes.

La segona sessió es dedicarà a la privacitat. Concretament, a l'ètica i a la regulació del ciberespai; la privacitat, el màrqueting i les noves tecnologies; la seguretat de les contrasenyes; la privacitat, la informàtica i el dret penal.

Inauguració

A la inauguració hi intervindran el Rector de la UIB, doctor Llorenç Huguet; el Comandant General de les Balears, senyor Juan Cifuentes, i la doctora Margalida Payeras, professora titular d'universitat d'Enginyeria Telemàtica de la UIB i membre del grup de recerca en Seguretat en el Comerç Electrònic (SECOM).  

Data de l'esdeveniment: 28/03/2019

Data de publicació: 26/03/2019