Escoltar

Els organitzadors, empreses i entitats participants qualifiquen d'èxit el 6è Fòrum de l'Ocupació de la UIB

Mes de 4.500 visitants i al votant de 3.000 currículums presentats pels universitaris

Els organitzadors, empreses i entitats participants han valorat molt positivament la sisena edició del Fòrum de l’Ocupació de la UIB, celebrat els dies 6 i 7 d’abril a l’estació del metro del campus universitari. Segons les dades recollides pel Departament d’Orientació i Inserció Professional de la FUEIB, organitzadora del Fòrum, enguany hi ha hagut més participació que en anys anteriors, i les empreses i entitats col·laboradores en general han valorat molt positivament la nova estructura i ubicació del Fòrum. Alguns indicadors així ho confirmen, més de 4.500 visitants, entre totes les empreses s’han recollit al voltant de 3.000 currículums, i més de 400 universitaris han participat a les 40 activitats formatives ofertes al Fòrum. Les dades superen les dels anys anteriors i són un suport a l’organització i el patrocini de noves edicions.

El Fòrum de l’Ocupació l’organitza la UIB mitjançant el Departament d'Orientació i Inserció Professional de la FUEIB, amb el patrocini del Servei de l’Ocupació de les Illes Balears (SOIB) de la Conselleria de Turisme i Treball del Govern de les Illes Balears. També hi col·laboren la Conselleria de Medi Ambient i Mobilitat i la Conselleria d'Educació i Cultura del Govern de les Illes Balears i el Ministeri d’Educació.

Al llarg de tot l’any, amb els mateixos objectius del Fòrum, el DOIP ofereix als universitaris de les Balears assessorament i ajuda per trobar feina i fer pràctiques a les empreses, tant a les Illes com a l’àmbit internacional. Els usuaris poden ser estudiants i titulats de la UIB i d’altres universitats que siguin residents a les Illes Balears.

Data de publicació: 19/04/2011