Escoltar

Els estudiants del grau d'Educació Primària de la UIB participen en un projecte artístic educatiu interuniversitari

Un grup d'estudiants del grau d’Educació Primària de la Universitat de les Illes Balears han visitat l'Escola de Magisteri de Bilbao (Biscaia) de la Universitat del País Basc, amb la finalitat de dissenyar un projecte artístic educatiu interuniversitari.

Els estudiants de la UIB, coordinats per la professora de la Facultat d’Educació Noemy Berbel, varen participar en unes jornades de treball en col·laboració amb estudiants i professors de Magisteri de la Universitat del País Basc, coordinats per la professora Cristina Arriaga; la Universitat Jaume I de Castelló, coordinats pels professors Alberto Cabedo i Antoni Ripollès; i la Universitat de Cantàbria, coordinats per la professora María Elena Riaño. 

A més de participar en tallers orientats a l'educació artística i musical, els estudiants varen dissenyar el projecte Fluxboom: Una experiencia interuniversitaria de videoarte, que serà posat en pràctica en paral·lel en assignatures de les titulacions de Mestre de les quatre universitats. Es calcula que un total de 500 estudiants implementaran el projecte a les aules.

Aquesta experiència ha estat possible gràcies al finançament de la Unitat de Suport Educatiu (USE) de la Universitat Jaume I i de l'Escola Universitària de Magisteri de Bilbao, de la Universitat del País Basc.

Data de publicació: 24/10/2017