Escoltar

Els darrers avenços científics sobre l'estudi de la vinya s'exposen a la UIB

Les III Jornades del Grup de Viticultura de la Societat Espanyola de Ciències Hortícoles es faran els dies 28 i 29 de novembre al campus universitari 

Inauguració
Dia: dimecres, 28 de novembre de 2018
Hora: 9 hores
Lloc: sala d'actes de l'edifici Arxiduc Lluís Salvador, campus universitari, Palma 

La Universitat de les Illes Balears, l'Institut de Recerca Agroambiental i d'Economia de l'Aigua (INAGEA) i la Societat Espanyola de Ciències Hortícoles (SECH) organitzen les III Jornades del Grup de Viticultura de la SECH. Les jornades, que tindran lloc els dies 28 i 29 de novembre al campus universitari, tenen com a objectiu posar en comú els darrers treballs duts a terme en l'àmbit de la recerca vitícola.

En el marc d'aquestes jornades es promourà l'intercanvi de coneixements entre els grups de recerca que integren el Grup de Viticultura de la SECH, es difondran els avenços en viticultura entre la comunitat universitària i el sector productiu, i s'incentivarà la col·laboració entre investigadors, tècnics i empreses del sector de la vitivinicultura.

El programa científic de les jornades abastarà les novetats, innovacions i informacions relacionades amb les tendències actuals en l'àmbit de la producció vitícola. S'organitzarà en sessions temàtiques dedicades a la genètica i genòmica vitícola; la fisiologia vitícola; el maneig de la vinya i les noves tecnologies al servei de la viticultura, i l'adaptació de les vinyes a un escenari de canvi climàtic.

A la inauguració hi intervindran el rector de la UIB, doctor Llorenç Huguet; la directora de l'Institut Nacional d'Investigació i Tecnologia Agrària i Alimentària (INIA), doctora Esther Esteban; el director general d'Agricultura i Ramaderia, senyor Mateu Ginard; la directora de l'Escola d'Hosteleria de les Illes Balears, doctora Maria Tugores, i el president del comitè organitzador de les Jornades i director de l'INAGEA, doctor Hipólito Medrano. 

Data de l'esdeveniment: 28/11/2018

Data de publicació: 21/11/2018