Escoltar

Els alumnes de segon d'Història de l'Art organitzen una exposició de pòsters elaborats per ells mateixos sobre art i civilització egipcis

Dia: dimarts, 15 de febrer de 2011
Hora: 14 hores
Lloc: vestíbul de l’edifici Ramon Llull,

campus universitari, Palma

Tindrà lloc la inauguració d’una exposició de pòsters sobre art i civilització egipcis que han realitzat els alumnes de segon curs dels estudis de grau d’Història de l’Art, en el marc de l’assignatura Orígens de l’Art i Pròxim Orient.

L’exposició estarà formada per nou pòsters, que mostraran aspectes monogràfics diversos de l'art i la civilització egipcis, com la diversitat de retrats del faraó Akhenaton i de Hatshepsut, la tomba de Tutmosis III, la tipologia de tomba anomenada mastaba i els sistemes constructius en l'arquitectura egípcia, el pas de la vida terrenal a la vida eterna, el mite d'Osiris, i la rellevància i els usos religiosos de les figures de l'escarabeu o del moix. Els pòsters combinaran fotografies amb textos explicatius.

La mostra és el resultat de l’aplicació del projecte d’innovació docent de la UIB 2010-2011 «El pòster: un treball acadèmic idoni per a grups petits i modalitat no presencial. Proposta adaptada a segon curs de grau d’Història de l’Art». El projecte l’han conduït els professors del Departament de Ciències Històriques i Teoria de les Arts Isabel Escandell, Magdalena Brotons i Miquel Àngel Capellà.

Inauguraran l’exposició el doctor Pere Brunet, degà de la Facultat de Filosofia i Lletres de la UIB; la doctora Maria-Josep Mulet, directora del Departament de Ciències Històriques i Teoria de les Arts; i el doctor Juanjo Montaño, vicerector associat d’Ordenació Acadèmica i Convergència Europea. També hi assistiran els alumnes que han organitzat l’exposició i altres professors del Departament i de l’equip deganal.

L’exposició l’organitza la Facultat de Filosofia i Letres de la UIB i es podrà visitar al vestíbul de l’edifici Ramon Llull fins al 4 de març de 2011.

Documents relacionats

Data de publicació: 15/02/2011