Escoltar

Els alumnes de cinquè curs dels estudis de Dret podran fer l'assignatura Pràcticum a PIMEM

Dia: dimarts, 9 de setembre de 2008
Hora: 10 hores
Lloc: edifici G. M. de Jovellanos,
campus universitari, cra. de Valldemossa, km 7.5, Palma.

Ha tingut lloc la signatura d'un conveni de col·laboració entre la UIB i la Federació de la Petita i Mitjana Empresa de Mallorca-PIMEM, que permetrà la realització de pràctiques dels alumnes dels estudis de Dret com a part de la seva formació i dins del Pràcticum. Es tracta d'una assignatura obligatòria de la llicenciatura de Dret que proporciona als alumnes de cinquè curs uns coneixements pràctics que facilitin la seva incorporació al mercat laboral.

Les pràctiques es faran preferentment en el període de juny a setembre, d'acord amb les orientacions del programa de l'assignatura Pràcticum.

Els practicants faran funcions pròpies del perfil professional corresponent als seus estudis, d'acord amb el pla de treball que cada estudiant ha de fer, en el context de l'organització general de la pràctica i amb les orientacions dels tutors de pràctiques.

A la signatura hi han estat presents la senyora Inés Beascoechea Gual, vicecepresidenta de PIMEM, el doctor Santiago Cavanillas, degà de la Facultat de Dret, i la doctora Apol·lònia Martínez, coordinadora general del Pràcticum de Dret.

Data de publicació: 09/09/2008