Escoltar

Els alumnes de cinquè curs dels estudis de Dret podran fer l'assignatura Pràcticum al Tribunal d'Arbitratge i Mediació de les Illes Balears (TAMIB)

Dia: dimarts, 26 de maig de 2009
Hora: 9.30 hores
Lloc: seu del TAMIB

Ha tingut lloc la signatura d’un conveni de col.laboració entre la UIB i la Fundació Tribunal d'Arbitratge i Mediació de les Illes Balears (TAMIB) que permetrà la realització de pràctiques dels alumnes dels estudis de Dret com a part de la seva formació i dins el Pràcticum. Es tracta d’una assignatura obligatòria de la llicenciatura de Dret que proporciona als alumnes de cinquè curs uns coneixements pràctics que facilitin la seva incorporació al mercat laboral.

Les pràctiques es faran preferentment en el període de juny a setembre, d’acord amb les orientacions del programa de l’assignatura Pràcticum. Està previst que dues alumnes començaran les pràctiques el proper mes de juny.

Els practicants faran funcions pròpies del perfil professional corresponent als seus estudis, d’acord amb el pla de treball que cada estudiant ha de fer, en el context de l’organització general de la pràctica i amb les orientacions dels tutors de pràctiques.

Han signat el conveni la senyora Isabel Guitart, presidenta de la Fundació Tribunal d'Arbitratge i Mediació de les Illes Balears (TAMIB), i el doctor Santiago Cavanillas, degà de la Facultat de Dret. Hi eren presents la doctora Apol.lònia Martínez, coordinadora general del Pràcticum de Dret, i el doctor Carles Riera, gerent del TAMIB.

Data de publicació: 26/05/2009