Escoltar

Els alumnes de Psicologia de la UIB organitzen les XIX Jornades de Psicologia del 12 al 16 de març de 2012

Dia: del 12 al 16 de març de 2012
Lloc: sala d'actes de Son Lledó,
campus universitari, Palma

La Junta de Representants de Psicologia organitza les XIX Jornades de Psicologia, que tindran lloc a la Universitat de les Illes Balears del 12 al 16 de març de 2012.

Durant cinc dies, els alumnes de la Facultat de Psicologia de la UIB podran complementar la seva formació acadèmica assistint a les conferències, els tallers i les taules rodones, en què participaran psicòlegs de reconegut prestigi de l'àmbit nacional i internacional.

Les Jornades de Psicologia són les més antigues d'Espanya organitzades exclusivament per alumnes. Apropen aquesta disciplina a la comunitat universitària, afavoreixen l'intercanvi de coneixements i experiències entre els professionals convidats en matèries d'interès per a l'alumnat, i fomenten la participació de l'alumnat en activitats formatives extraacadèmiques.

La Junta de Representants de Psicologia és l'òrgan de representació dels estudiants de Psicologia de la UIB i està formada per tots els representants dels estudiants de Psicologia als òrgans col·legiats de la UIB (Consell de Departament, Junta de Facultat, Claustre, Consell de Govern, Consell d'Estudiants i Consell Social).

 

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 12/03/2012

Data de publicació: 09/03/2012