Escoltar

El secretari general d'Universitats, doctor Jorge Sainz, visita la UIB

El rector de la Universitat de les Illes Balears, doctor Llorenç Huguet, i el director general de Política Universitària i d'Ensenyament Superior, doctor Juan José Montaño, s'han reunit avui amb el secretari general d'Universitats del Ministeri d'Educació, Cultura i Esport, doctor Jorge Sainz, per intercanviar opinions amb membres de l’equip de govern sobre temes que afecten la docència, el professorat, el postgrau i la recerca. 

A la reunió hi han assistit la vicerectora de Docència, doctora Dolors Forteza; la vicerectora de Professorat i Seus Universitàries, doctora Maria Antònia Fornés; la gerent de la UIB, senyora Antònia Fullana; i la directora del Centre d'Estudis de Postgrau, doctora Antònia Paniza. Posteriorment s’hi han incorporat, el secretari general, doctor Pedro Grimalt i el director de l’Oficina de Suport a la Recerca, doctor Víctor Homar. 

En el marc de la visita institucional que ha fet a la UIB, el secretari general d'Universitats  ha aprofitat l'ocasió per conèixer de primera mà les dues darreres infraestructures que s'han posat en marxa al campus universitari: l'edifici Antoni M. Alcover i Sureda, que acull l'Escola de Doctorat i el Centre d’Estudis de Postgrau de la UIB, així com la Facultat de Medicina

En la visita a l'Escola de Doctorat i el Centre d'Estudis de Postgrau de la UIB, el senyor Jorge Sainz ha estat acompanyat pel rector, el secretari general de la UIB, el director de l'Escola de Doctorat, doctor Jeroni Morey, i la directora del Centre d'Estudis de Postgrau.

En la visita a les instal·lacions de la Facultat de Medicina de la UIB a l'Hospital Universitari Son Espases, el doctor Jorge Sainz ha estat acompanyat pel vicerector de Campus, Cooperació i Universitat Saludable, doctor Antoni Aguiló; la degana de la Facultat de Medicina, doctora Margalida Gili; el vicedegà, doctor Miquel Roca; i el secretari, doctor Antoni Oliver. També hi han assistit la consellera de Salut del Govern de les Illes Balears, senyora Patrícia Gómez; el conseller d'Educació i Universitat, doctor Martí X. March; la directora general d’Acreditació, Docència i Recerca en Salut, doctora Margalida Frontera; el director general de Política Universitària i d'Ensenyament Superior, i el director general de l'IB-Salut, senyor Juli Fuster.

Data de publicació: 08/03/2017