Escoltar

El president del Govern balear, Francesc Antich, inaugura la Universitat Oberta per a Majors (UOM) a Menorca

Enguany la UOM a Menorca tindrà tres seus: Alaior, Ciutadella i Maó

Dia: dijous, 19 de novembre de 2009

Hora: 17 h
Lloc: Sala de Plens del Consell de Menorca
Plaça de la Biosfera, 5. Maó

Tindrà lloc la inauguració de la Universitat Oberta per a Majors, UOM, 2009-2010 a Menorca. La conferència inaugural, «Univers i home: El triomf de la raó», anirà a càrrec del doctor Josep Lluís Ballester, catedràtic d’universitat del Departament de Física de la UIB. 

Hi assistiran el senyor Francesc Antich, president del Govern de les Illes Balears, el senyor Marc Pons, president del Consell Insular de Menorca, el senyor Llorenç Julià, subdirector general de Desenvolupament Corporatiu de l'Obra Social de "Sa Nostra", la doctora Carmen Orte, directora de la UOM, i la doctora Montserrat Casas, Rectora de la Universitat de les Illes Balears. 

També han confirmat la seva assistència la senyora Noemí Gomila, consellera d’Afers Socials del Consell de Menorca, el senyor Vicenç Tur, alcalde de l'Ajuntament de Maó, la senyora Pilar Carbonero, alcaldessa de l'Ajuntament de Ciutadella, el senyor Pau Morlà, alcalde de l’Ajuntament d’Alaior, i el doctor David Pons, delegat de la Rectora a les seus universitàries de Menorca i Eivissa i Formentera, entre d’altres.

Data de l'esdeveniment: 19/11/2009

Data de publicació: 18/11/2009