Escoltar

El mecenatge de la recerca, a debat a la UIB

La  UIB i el Govern de les Illes Balears organitzen la jornada Mecenatge, Incentius Fiscals per a la Despesa i la Inversió en R+D+I, Universitat i Educació  

Dia: dijous, 22 de maig de 2014
Hora: 10.30 hores
Lloc: Aula de Graus de l’edifici Arxiduc Lluís Salvador, campus universitari, Palma 

La Universitat de les Illes Balears acull la jornada Mecenatge, Incentius Fiscals per a la Despesa i la Inversió en R+D+I, Universitat i Educació, la qual analitzarà el marc legislatiu i fiscal en l’àmbit del mecenatge de les activitats de R+D+I a les empreses, les universitats i els centres i fundacions dedicats a la recerca. La jornada l’organitzen conjuntament la UIB i la Direcció General d’Universitats, Recerca i Transferència del Coneixement del Govern de les Illes Balears, i compta amb la col·laboració de l’Associació Espanyola de Fundacions.

A l’acte d’inauguració hi intervindran el director general d’Universitats, Recerca i Transferència del Coneixement, doctor Miquel J. Deyà, i el Rector de la UIB, doctor Llorenç Huguet.

El president de l’Associació Espanyola de Fundacions, senyor Javier Nadal, i el vicepresident de l’entitat, senyor Amadeu Petitbò, seran els encarregats d’impartir les dues ponències que centraran la jornada.

 

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 22/05/2014

Data de publicació: 21/05/2014