Escoltar

El grup d'Enginyeria Agroalimentària de la UIB organitza la European Drying Conference (EuroDrying 2011) del 26 al 28 d'octubre de 2011

Dia: dijous, 27 d'octubre de 2011
Hora: 9 hores
Lloc: auditori del Centre Cultural Sa Nostra,
c/ de la Concepció, 12, Palma

Tindrà lloc la inauguració de la tercera edició de la European Drying Conference (EuroDrying 2011). Hi assistiran la directora general de Medi Rural i Marí del Govern de les Illes Balears, senyora Margaret Mercadal; el director del grup de treball d'assecatge de la Federació Europea d'Enginyeria Química (EFCE), doctor Patrick Perrée; la presidenta del comitè organitzador del congrés i catedràtica d'Enginyeria Química de la UIB, doctora Carme Rosselló; i la rectora de la UIB, doctora Montserrat Casas.

El congrés internacional EuroDrying 2011 tindrà lloc del 26 al 28 d'octubre de 2011 i ha estat organitzat pel grup d'Enginyeria Agroalimentària del Departament de Química de la UIB i per l'Institut de Recerca i Formació Agrària i Pesquera (IRFAP) del Govern de les Illes Balears. L'EuroDrying 2011 és un fòrum de debat i intercanvi d'idees, treballs i experiències entre investigadors, tècnics i professionals d'empreses, indústries, centres de recerca, universitats i organitzacions relacionades amb la recerca i la tecnologia dels processos d'assecatge. Hi participaran més de cent investigadors de diferents països europeus que tractaran tant els darrers avenços sobre processos i tecnologies d'assecatge com aspectes bàsics i aplicacions en àrees emergents com les relacionades amb l'energia, els productes alimentaris, els farmacèutics i els biomaterials.

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 27/10/2011

Data de publicació: 26/10/2011