Escoltar

El festival de divulgació científica «Pint of Science» 2019 torna a Palma els dies 20, 21 i 22 de maig

Pint of Science (PoS) 2019, el festival de divulgació científica que proposa una trobada entre els investigadors i el públic en els bars, torna a Palma els dies 20, 21 i 22 de maig per tercer any consecutiu.

El festival és d’abast internacional i tindrà lloc els mateixos dies a més de 400 ciutats de 24 països dels cinc continents. Des que va ser creat, el 2013, a l’Imperial College de Londres, el PoS pretén acostar els investigadors al públic, aprofitant l'ambient relaxat i amigable dels bars per facilitar la interacció entre ells. A tot l’Estat, el PoS es fa des de l’any 2015, i per a l’edició d’enguany compta amb 148 bars i la participació de 784 científics com a ponents. El 2017 se’n va fer la primera edició a Palma, sota l’organització de l’IFISC (UIB-CSIC).

Enguany hi prendrà part el doble de ponents i els tres dies que dura el festival explicaran en un ambient distès quines recerques han dut a terme. Per primera vegada, els 12 científics i científiques que hi participaran es repartiran entre dues seus: al Palma 80’s Cafè, de la plaça Madrid de Palma, les xerrades s’orientaran a analitzar els secrets la nostra societat i els avenços tecnològics. Al Cafè A Tres Bandes, de la plaça de Barcelona de Palma (a partir del dimarts 21), es parlarà dels misteris de l'Univers i del planeta Terra. Totes les sessions són gratuïtes i començaran a les 18.30 h.

La UIB comptarà amb una gran representació en el festival, amb xerrades ofertes per científics i científiques de l’IAC3, l’IFISC i del Departament de Filologia Espanyola, Moderna i Clàssica.

Podeu consultar el programa complet del Pint of Science 2019 al web: <https://pintofscience.es/events/palma-mallorca> 

Data de l'esdeveniment: 20/05/2019

Data de publicació: 13/05/2019