Escoltar

El conseller d'Educació i Universitat i el rector de la UIB s'han reunit per posar les bases que marcaran la propera legislatura en matèria universitària

Ahir va tenir lloc la primera trobada institucional entre la Conselleria d’Educació i Universitat i la Universitat de les Illes Balears.

Va ser una primera presa de contacte entre l’equip de direcció de la UIB i el nou equip de la Conselleria d’Educació i Universitat. La trobada ha de servir per posar les bases del que s’ha definit com «una legislatura d’acords amb la Universitat». El conseller Martí March s’ha compromès a fer feina per millorar la UIB en tots els àmbits i ha explicat que es mantindran trobades específiques per tractar diferents temes entre ambdues institucions.

Per la seva banda, el Rector de la UIB ha manifestat el seu agraïment a l’equip de la Conselleria per la visita al campus de Palma i per l’oportunitat que es brinda a la Universitat aquesta legislatura. El Rector ha insistit que la reunió d’ahir va ser una primera passa per avançar en idees a desenvolupar amb tots els vicerectors, que es concretaran més endavant.

Participaren a la reunió, per part de la Conselleria, el conseller, Martí March, el director general de Política Universitària i Ensenyament Superior, Juan José Montaño, el secretari general tècnic, Francesc Gálvez, i la cap de servei d’Universitat, Olga Uría. Per part de la UIB, hi participà el rector, Llorenç Huguet, acompanyat dels membres del Consell de Direcció.  

Data de publicació: 29/07/2015