Escoltar

El campus de la UIB rep més de 4.100 futurs universitaris durant les Jornades de Portes Obertes

Els dies 22 i 29 de març la Universitat dona a conèixer la seva oferta acadèmica 

Dies: els divendres 22 i 29 de març de 2019
Hora: de les 9.30 a les 13 hores
Lloc: campus universitari, Palma

 

El Programa d’Orientació o Transició a la Universitat (PORT-UIB) ha organitzat les Jornades de Portes Obertes, que tindran lloc els dies 22 i 29 de març de 2019 al campus universitari, amb l'objectiu de donar a conèixer l'oferta acadèmica de la Universitat de les Illes Balears i ajudar els estudiants potencials a decidir el seu futur acadèmic.

Hi participaran més de 4.100 futurs universitaris, que són alumnes de segon de batxillerat i de cicles formatius de grau superior, procedents de 67 centres de Mallorca. També hi seran persones més grans de 25, 40 i 45 anys que volen accedir als estudis universitaris. Tots tindran a l’abast un ampli programa d'activitats per conèixer l'oferta acadèmica de la Universitat, que inclou presentacions dels estudis dels graus, activitats complementàries (xerrades, tallers, visites i exposicions) i atenció personalitzada.

«Com ens defensa el Dret de les xarxes socials?», «Què ens ofereix la intel·ligència artificial actualment?» o «Filosofia al carrer: entendre, actuar i viure en el món» són alguns dels títols de les xerrades que oferiran els professors universitaris per explicar els estudis que es poden fer a la UIB i les aplicacions que tenen a la vida professional. Com a novetat, enguany s’hi han incorporat alguns tallers pràctics, com ara «Literatura 3.0. y medios audiovisuales: lectores millennial, cultura participativa y transmedia» o «Ciència oberta: experiments de Biologia, Bioquímica, Física i Química».

La recepció dels alumnes es farà entre les 9 i les 10 hores a l'estació de metro del campus universitari, on rebran un fullet amb tota la informació de les jornades.

Data de l'esdeveniment: 22/03/2019

Data de publicació: 21/03/2019